onsdag 28 december 2016

December 2016

Oj vad tiden rusar iväg...Ett halvt år sen sist =) Vad ska jag skriva... Är ca 1 kg från då jag började vänta lilleman... =) Och han blev ju 1 år den 19.11...Fröken fyllde 3 år den 5.11...
Har lite kämpigt nu pga min sköldkörtel som bråkar och så har vi varit sjuka ganska mycket nu under hela hösten, så träningen har lämnat.

Maten har det varit lite från och till med. Vissa dagar bättre och vissa dagar sämre med. Då jag har varit så övertrött pga att lilleman brukar gnälla och vara vaken mellan 10-20 ggr/natt + sköldkörteln som bråkar så har det varit lite si och så med kosten men har försökt att åtminstone 1 gång om dagen äta bra. Salladen borde finnas oftare på tallriken än den gör för tillfället. Och motionen har de varit rent utav skit med. Men nya tag nu efter nyår... Då börjar de nya livet.

Jag återgår till jobbet och barnen skall vara på dagis varje vardag, så då hoppas jag att jag kan fara och träna nån förmiddag då jag är ensam innan jag skall på jobb, eller nån dag då jag är ledig och barnen e på dagis. Händer inte ofta men nån dag skall jag nog få inbokat.. för nu tusan ska jag klara mina mål. De får ta den tid de tar men jag har lovat maken att vi skall jogga 8km i slutet av Juli... Så de siktar vi på.

Skall också försöka lämna bort gluten och socker då tydligen sköldkörteln triggas av de. Borde nog gå bra bara man planerar bra. =) Sen skall jag få in helst 2 träningspass med tyngder och sen även promenader,simning eller cykling 2 pass i veckan. Med planering och min underbart stöttande make skall de lyckas. =)

Nu skall jag avsluta för denna gång...
En god fortsättning på det som är kvar av året och Ett Gott Nytt Hälsosamt År!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar