lördag 6 februari 2016

Februari 2016

Hej på er...Januari är förbi och Februari har börjat, tiden rusar iväg som bara den. Vikten går sakta men säkert neråt, ibland lite upp men sen ner igen. I Januari var jag då på eftergranskning hos gynekologen och fick grönt ljus för att börja träna =) Har nu bokat in mej hos min PT som jag hade efter att jag fått tösen.. Har börjat lite försiktigt p.g.a av att jag fortfarande lider av lite foglossningar mellan varven, och min kropp har tagit stryk av 2 nära graviditeter... Men nu är kvoten fylld hos oss.. Vi är så tacksamma för våra 2 älskade friska barn. Så nu är det svåra kvar, att få dem uppfostrade till duktiga och fina medmänskor. De ni är inte lätt, men med sunt bondförnuft kommer man långt.

Har nu sen sonen föddes i mitten av November gått ner 15 kg. Har ju en hel del kvar att få bort men sakta mak. Har börjat min träning med att vara ute på promenader, göra knipövningen och att försöka hitta mina inre- magmuskler. På tisdag har vi kostträff jag och min kompis L med våran PT..   Är på mammamage träning med L och min svägerska och sen kommer jag och L att fortsätta med livstils förändring. Ska bli spännande att se hur det går för oss...Men nog skall det gå bra.. Det som är värst är nog att hitta tid för att göra magövningen och matportionerna.

Igår var jag och stod på en Tanita våg och skall fara på nytt i april för att kolla upp om något har ändrat. Nu skall jag strax servera mat åt mina kära, blir makaronilåda med sallad. Sen blir det en liten tupplur med barnen, bara för att vi kan =) och sen blir det att kolla på idrott med familjen.

Ha en skön helj =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar