fredag 25 december 2015

Juldagen...

Nåja, då var det dagen efter julafton och min 35 års dag... så idag är det juldagen. Hade en super bra dag igår, vi firade med min familj hemma hos mor och far, med alla mina syskon med familjer. Vi åt jätte god julmat som mamma och pappa hade fixat. =)
Även om man inte kunde njuta till 100%  pga att lillen lider av kolik. Så i natt har vi haft en jobbig natt, troligen åt jag för mycket av kålrotslådan och sen även kanske lite för mycket av chokon... Men nu sover han så sött bredvid mej medans tösen bygger sitt kök tillsammans med älskling som hon fick av tomten.

Vi fick en massa julklappar av tomten så vi hade nog varit snälla =)

Av mina syskon med familjer fick jag i födelsedagspresent ett presentkort till min PT vilket var super bra, ska bli skoj att ta itu med träningen igen bara jag får OK stämpel av läkaren sen i Januari. Har ju lovat min älskling att 2017 skall jag springa/jogga Jakobmaraton men på 8 km rundan...så jag måste börja träna så att min kropp skall klara av det.

Vikten har gått ner lite sen lilla W föddes... från nästan 133 kg till 117 igår vilket känns super nice. Så nu är det att fortsätta i samma stil... =) Snart är det nyårs afton och vi är bjuden till våra vänner i Kronoby men jag tror att vi stannar hemma och bara är...det är ju inte så roligt att var hos nån med en kille som har kolik + att vi försöker få in sov rutiner med storasyster.

Nu håller jag på med mat så att vi skall få äta och sen kanske ta en lite tupplur... Sitter även ännu i pyjamas och myser...så det är verkligen en slappar dag. Önskar er en underbar fortsatt jul och ett riktigt Gott Nytt År ifall jag inte skriver mera i år...

Puss på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar