torsdag 26 november 2015

November 2015

Nu har vi fått vårat andra barn, våran älskade son Wiggo. =) Han föddes den 19.11. 2015 klo 09.44 på Karleby sjukhus i vecka 38+2 .. Vi tackar dem där på avdelningen för god vård. =)

Dagen innan han föddes så vägde jag mej här hemma och vågen visade 132.5 kg...Vilket är en viktökning på 25.5 kg, så nu är det att ta itu med hälsan och vikten igen. Och idag på morgonen precis en vecka senare efter Wiggos födelse så vägde jag mej och då visade vågen 120.7... Men det skall nog gå bra... Känner mej hoppfull inför mitt nya jag. Får ju inte träna ännu innan jag har varit på eftergranskning men promenera får jag och det skall vi börja med så fort vi får fara ut med killen. Jag kan ju redan själv gå ut med hunden på kortare promenader...

Nu till helgen är det lilla-jul/ 1:a advent och det skall bli så mysigt att fira med min underbara älskade make och våra älskade barn. Tänk att vi har fått äran att få dessa fina små liv hit till oss. <3
Det som kan vara en liten utmaning nu i advent och juletider är att det finns så mycket gott att äta...Men det gäller att äta mindre portioner och att inte över äta av allt det goda som finns... Det gäller att hitta en bra balans i det hela.

Det som just nu känns som jobbigast är att finna kraft och ork till att få upp julgardiner och att få fram ljusstakarna och lite julpynt. Men det får min underbara make hjälpa mej med. Har också en god vän som ville komma och hjälpa mej med att lägga upp gardinerna... så att hon skulle få lite miljöombyte...Vilket jag är tacksam för om hon vill göra...skall se om hon får komma ikväll.

Nu sussar lillen så sött och tösen for med sin pappa till simhallen och jag har mat på gång...så nu tar jag och avslutar för denna gång.. Men vi tar en dag i sänder och njuter av livet, så tacksam för allt.

Bamse kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar