fredag 3 juli 2015

Juli 2015

En lägesrapport!!

Vikten går det inte så bra med, den går stadigt uppåt...Men av en trevlig orsak, vi väntar nämligen ett litet syskon åt våran tös =)

Vi har beräknad tid den 1.12 så det blir ett lilla jul barn =) Eller ja det kan ju hända att jag blir igångsatt tidigare som jag blev med fröken. Men det syns ju det då sen..

Det som är det tråkiga i kråksången e ju att jag är sjukskriven för foglossning och har varit det redan i några veckor, räknade att jag kommer att vara sjukskriven i nästan 30 veckor. Men fröken njuter av att jag är hemma och jag njuter av att få vara hemma och se hur hon utvecklas och lär sig nya saker hela tiden... Hon pratar och bubblar på av en icke sinande energi och är för det mesta som en solstråle.

Nu till hösten, alltså i Augusti börjar hon i dagis några dagar i månaden för att leka med andra barn och att få utlopp för sin energi, jag hinner ju inte riktigt med alla dar pga värken. Men det blir nog bra. Vi tar en dag i sänder. Nu har vi äntligen fått en sommar med värme och sol för dom som gillar det, även om jag själv längtar till svalare väder.. Jag samlar nämligen på mej så mycket vätska när värmen stiger. Men det är bara att gilla läget =) Får ju tänka att det är en kort tid i ens liv som det är såhär...

Nu skall jag avsluta för denna gång, vi skall fara till affären för att kolla om vi hittar lite sommar kläder åt fröken. Men en skön sommar önskar jag er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar