måndag 23 mars 2015

Mars, väntan på våren!!

Hej igen och länge sen sist !!

Nu har då Mars månad snart gått och vi börjar ana vår =) Har nu gått ner alla kilon som ja gått upp då jag väntade vår dotter. Men nu har det stannat...sist jag vägde mej var ja 107.8 kg...så sakta men säkert går det neråt. Men jag borde skärpa till mej och försöka mera...har inte haft nån lust och energi till det, men nu hoppas jag att då solen börjar lysa mera och det blir varmare på dagarna att jag skall få tummen ur =)

Men som sagt, jag har ju blivit lite bättre på matintaget =), motionen har det varit si som så med,har ju haft problem och har fortfarande problem med min högra arm. Har fått tennisarmbåge och fått kortison injektion i den och är även på fysioterapi för armen...så jag hoppas att det börjar ge med sig. Vi har också börjat sova bättre på nätterna då dottern sover i egen säng och eget rum =) Alla nätter sover hon inte så bra och ibland sover hon mellan oss, som då hon har varit sjuk och mera otrygg. Men överlag e man piggare =)

Jag försöker även planera lite bättre våra mattider och måltider fast det ibland inte lyckas, men som sagt så försöker jag. Nu blir det att ställa med nån mat och sen blir det att lägga dottern och vila middag..får hoppas att hon skulle sova ca 2 timmar så att jag hinner göra nåt på hemmafronten.

Känner även att jag ej varit någon duktig hustru åt min man då jag har varit lite nere, men nu idag känns det som en bra dag. Så nu hoppas jag att jag t.ex. få bytt gardiner på vinden och plockat upp lite, men vi får se...

Gubben har ju fått dra det tyngre lasset den senaste tiden och det känns inte så bra, han börjar bli trött..så nu gäller det att börja få tummen ur och bli en bra fru. Nu ska jag avsluta för denna gång,maten väntar på att lagas.. Ha en skön fortsatt dag!!


Kram på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar