måndag 14 april 2014

Länge sen sist!

Länge sen sist...=)

Har helt glömt bort att jag hade en blogg. Månne det kan läggas på amningsdemens, eller om jag bara inte orkat och förträngt det hela, troligen det sista =).

Har nu försökt med kosten och att vara ut på länk...så nu står vikten på 118 kg. Sakta men säkert. Har inte varit så aktiv som jag borde men en dag i sänder.

Var nu för typ 2 veckor sen till diabetes skötaren för att kollas upp. Hade ju för höga värden under graviditeten. Har mått illa under en längre tid, (och nej jag är inte gravid) och har då kollat mitt faste blodsocker och det har varit lite förhöjda värden. Vilket gjorde att jag tog kontakt med rådgivningen och fick en tid för kontroll...

Svaren var inte alarmerande men det är på gränsen att utvecklas till diabetes så jag måste skärpa mig  en hel del för att fördröja att man får diabetes. Skall även slippa på en "förebyggande skolning" vilken borde starta ännu i vår eller troligen i början av hösten.

Denna vecka är min älskling hemma, han har vinterledigt å då ska vi bara njuta och umgås...Så då har jag polisen =älskling på mej... Men nu kom min älskade syster yster hit så jag skall umgås.

Höres, tjingeling =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar